Juris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere.
Domitus Ulpian 
 

Principiile dreptului sunt acestea: a trăi în mod onorabil, a nu vătăma pe altul, a da fiecăruia ce este al său.
Domitus Ulpian


Suna acum:
+40724809454


Cabinet de Avocat - Peltea Gabriela Veronica   Cabinet de Avocat - Peltea Gabriela Veronica
 

NOU! 17 aprilie 2013

In vederea asigurarii unor servicii cat mai complete si profesioniste cabinetul nostru de avocat a perfectat o colaborare cu un cabinet de detectiv particular, pentru a aduce probe in sustinerea cazurilor. Telefon 0769510118, 0731596104, 0756322181.Site http://www.detectiv-particular-buzau.ro


27 iunie 2013

Comunicat de presa referitor la aprobarea de catre Guvern a Ordonanţei de urgenţă privind taxele judiciare de timbru.

3 iunie 2013

Comunicat de presă referitor la vizita de evaluare privind implementarea Strategiei Naţionale Anticorupţie la Ministerul Finanţelor Publice

 
Cabinet de Avocat - Peltea Gabriela Veronica   Cabinet de Avocat - Peltea Gabriela Veronica


 

 

 

                   Avocatura in Romania s-a dezvoltat in ultima perioada, consultatiile juridice online constituind pentru persoanele fizice si chiar juridice un mod mult mai usor de a intra in contact cu un cabinet de avocat sau cu un avocat. Dezvoltarea online a unei "piete de avocatura" s-a impus datorita numarului tot mai mare de utilizatori ai retelei de internet.

                    Pentru a primi un raspuns de la Peltea Gabriela Veronica – Cabinet de Avocat, va rugam postati mesajul/intrebarea dumneavoastra alaturi de datele de contact cerute. Pentru un raspuns rapid va rugam sa adaugati numarul dumneavoastra de telefon in continutul mesajului.

                   Va rugam sa pastrati un limbaj decent pe aceasta lista de discutii pentru ca IP-ul dumneavoastra sa nu fie blocat. Pentru a accesa pagina de consultatii online va rugam apasati pe link-ul de mai jos.

 

 

Consultatii online

 

 

 

                  * Nota

                  Raspunsul acordat de catre Peltea Gabriela Veronica – Cabinet de Avocat la mesajul trimis de dumneavoastra, are ca scop informarea si orientarea la modul general, fara sa genereze o relatie contractuala avocat - client si fara sa creeze obligatii reciproce. Astfel, ramane la alegerea dumneavoastra exclusiva sa actionati in consecinta, bazandu-va in intregime sau in parte pe sfatul primit. Peltea Gabriela Veronica – Cabinet de Avocat nu va prelua nici o responsabilitate pentru orice situatii ce s-ar putea ivi din luarea deciziilor dumneavoastra in baza informatiilor continute in raspunsul primit.

         ·               Din motive de securitate, IP-ul dumneavoastra va fi logat. IP-ul nu va fi folosit in scopuri publice.

 

 Copyright@2013 Toate Drepturile Rezervate