Juris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere.
Domitus Ulpian 
 

Principiile dreptului sunt acestea: a trăi în mod onorabil, a nu vătăma pe altul, a da fiecăruia ce este al său.
Domitus Ulpian


Suna acum:
+40724809454


Cabinet de Avocat - Peltea Gabriela Veronica   Cabinet de Avocat - Peltea Gabriela Veronica
 

NOU! 17 aprilie 2013

In vederea asigurarii unor servicii cat mai complete si profesioniste cabinetul nostru de avocat a perfectat o colaborare cu un cabinet de detectiv particular, pentru a aduce probe in sustinerea cazurilor. Telefon 0769510118, 0731596104, 0756322181.Site http://www.detectiv-particular-buzau.ro


27 iunie 2013

Comunicat de presa referitor la aprobarea de catre Guvern a Ordonanţei de urgenţă privind taxele judiciare de timbru.

3 iunie 2013

Comunicat de presă referitor la vizita de evaluare privind implementarea Strategiei Naţionale Anticorupţie la Ministerul Finanţelor Publice

 
Cabinet de Avocat - Peltea Gabriela Veronica   Cabinet de Avocat - Peltea Gabriela Veronica


 

 

Peltea Gabriela Veronica  – Cabinet de avocat  isi desfasoara activitatea in temeiul Legii 51/1995 si a Statutului profesiei de avocat, fiind inscris in tabloul avocatilor din cadrul Baroului Buzau din anul 2007.

 

Peltea Gabriela Veronica  – Cabinet de avocat  ofera servicii juridice care constau, in principal, in consultanta, asistenta si reprezentare judiciara in conformitate cu art. 3 din Legea nr. 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, in judetul Buzau cat si in tara.

 

Obiectivul cabinetului consta in solutionarea problemelor dumneavoastra juridice in mod eficient, intr-un timp cat mai scurt si cu costuri cat mai mici, cu respectarea principiilor privind confidentialitatea, etica profesionala, seriozitatea si profesionalismul la un nivel cat mai inalt.

 

In vederea realizarii obiectivului propus Peltea Gabriela Veronica  – Cabinet de avocat  colaboreaza cu experti in toate domeniile : executori judecatoresti, notari, mediatori, lichidatori, executanti de carti funciare, etc.

 

Principiile si viziunea noastra sunt sustinute  de profesionalismul cu care intelegem  sa raspundem solicitarilor clientilor nostri, drept pentru care va invitam sa colaboram.

 

Ca şi viitori clienţi, veţi fi ţinuţi continuu la curent cu privire la progresele înregistrate în cazul dumneavoastră. Vom utiliza timp, efort şi resurse financiare necesare pentru a pregăti fiecare caz în parte astfel încât clientul să fie pe deplin mulţumit.

 

Cele mai mari surse de noi clienţi vin de la recomandările clienţilor noştri, foşti clienţi, avocaţi şi alte persoane. Noi credem că motivele pentru aceasta sunt rezultatele noastre, modul în care ne apropiem de fiecare caz în parte şi modul în care interacţionăm la nivel personal cu fiecare client în parte.

 

Suntem constienti de faptul ca succesul clientilor nostri depinde si de calitatea consilierii juridice oferite de catre noi si acest aspect este detaliul care face diferenta. Cabinetul nostru de avocatura respecta si fructifica ideile, telurile si asteptarile tuturor clientilor sai, urmarind sa atinga scopul propus, si anume acela de a solutiona favorabil litigiile in care am fost angajati de catre clientii nostri.

 

 Copyright@2013 Toate Drepturile Rezervate